iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw eigen vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Het bedrag zal ook direct bij ons worden bijgeschreven.

Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw rekening afgeschreven en Trends4sure wordt geïnformeerd dat uw bestelling is betaald. Als de betaling niet lukt zullen wij u een nieuwe betaallink sturen zodat u alsnog via iDEAL kunt betalen.

♥ Afterpay
Met digitale acceptgiro kunt u uw online bestelling betalen via Afterpay. Afterpay voert voor Trends4sure het volledige achteraf betaal proces uit. Dit betekend dat u een digitale acceptgiro van Afterpay via de email ontvangt om het gekochte product te betalen. U kunt bij Trends4sure betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van €50,- als u voor de eerste keer betaalt via Afterpay. Bent u al bekend bij Afterpay kunt u betalen tot een bedrag van €70,-. Ter goedkeuring van u verzoek om te betalen met acceptgiro voert Afterpay een gegevenscontrole uit. Afterpay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaal methode. U kunt bij vragen altijd contact opnemen met Afterpay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar het consumentendeel van de Afterpay website.

♥ Vooruitbetalen
Vooruitbetalen betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt op de rekening van Trends4sure. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren via uw bank. Vooruitbetalen is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee. Houd rekening met 1-3 werkdagen overboektijd. Indien Trends4sure na 7 werkdagen geen betaling heeft ontvangen dan zal de bestelling worden geannuleerd.

• NL86 INGB 0007 6354 76  t.n.v. alumiz(trends4sure) te Groesbeek.
• Voor een buitenlandse betaling heeft u onze IBAN en BIC codes nodig IBAN: NL86INGB0007635476 | BIC: INGBNL2A

♥ Betalen bij afhalen
U kunt ook uw bestelling ophalen en betalen in onze winkel. Voor het ophalen van een bestelling dient wel eerst een afspraak gemaakt te worden. U kunt contant betalen of via de pin.

♥ Bancontact/Mister Cash
Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.

Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Bancontact/Mister Cash eenvoudig online betalingen verrichten.

♥ DIRECTebanking/SOFORT Banking
SOFORT Banking is als enige een Europees betaalmiddel en bankonafhankelijk. Klanten in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en België kunnen op deze manier veiliger en sneller betalen.

♥ Rembours
U betaald uw order bij levering aan de postbode. De kosten hiervoor zijn €18,35.

♥ Creditcard
Bij ons kunt u ook gemakkelijk en veilig betalen met een creditcard. Wij accepteren MasterCard, Visa en American Express. Om te betalen met creditcard doorloopt u vanaf het punt waar u uw betaalwijze kiest de volgende stappen:

   1. Selecteer uw type kaart en vul uw kaartgegevens in
   2. Klik op 'Volgende', hierdoor komt u op de pagina 'Bestelling controleren en versturen'
   3. Nadat u op 'Verzend bestelling' klikt ontvang u van ons per e-mail een bestelbevestiging
   4. In sommige gevallen wordt u doorgestuurd naar de betaalomgeving van uw bank waar u met uw kaartlezer betaalt
   5. Na afronding van de betaling wordt u teruggeleid naar de Trends4sure website waar u een bevestiging van de betaling ziet
   6. Zodra uw bestelling ons magazijn verlaat ontvang u een verzendbevestiging en wordt het bedrag van uw creditcard gecrediteerd

Uw creditcardgegevens worden versleuteld via de SSL-methode. Door deze hoge veiligheidsstandaard is het kopen met een creditcard bij Trends4sure zeer veilig.


| Meer

Over Trends4sure

Uw online Trend store.
Waar u de laatste Trends vind.
 Voor een betaalbare prijs.
Mode ,handmade sieraden.tassen,
sjaals en diverse accessoires.

Alumiz Bijoux And More,
 Is onze sieraden en accesoires winkel,
voor Groesbeek en regio Nijmegen.
 Waar u al onze producten,
  kunt zien,
 passen en meteen kopen.
Graag als cadeautje
ingepakt?
Bij opmerkingen aangeven.

 VRAGEN?
 Snel en vriendelijk antwoord
 App naar 06-40995013

 14 DAGEN BEDENKTIJD

 VOOR 17 : 00 BESTELD
En betaald met iDEAL 
 Is dezelfde dag verzonden
Wij verzenden ook naar
Belgie

 NIET GOED ? GELD TERUG
Shop  100% Veilig
https Certificaat

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Facebook

 

Over Trends4sure

Welkom bij uw online winkel voor betaalbare trendy sieraden en tassen, sjaals en diverse accessoires.

En natuurlijk uit ons eigen atelier Alumiz Bijoux en More onze handgemaakte sieraden.

Alumiz is een sieraden en accesoires winkel voor Groesbeek en regio Nijmegen.

Bezoek ook eens deze leuke sites.
www.gaveslippers.nl
www.vieskleed.nl
 

 

Contact

Trends4sure.nl (Alumiz)
Dorpsstraat 41
6561CA Groesbeek
+31 024-7370523
info@trends4sure.nl
U kunt bij ons ook pinnen.
Webshop altijd open

Openings tijden winkel

Maandag 11.00-18.00
Dinsdag 9.30-18.00
Woensdag 9.30-18.00
Donderdag 9.30-18.00
Vrijdag 9.30-18.00
Zaterdag 9.30-17.00
Zondag 12.00-17.00
Workshops en bedrijfs inkoop op afspraak.

 

 

 

 

 

 

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop webwinkel software